top of page

Jakub Hais x Karel

pá 28. 3.

|

Praha-Troja

7 chodová degustační večeře pod taktovkou Jakuba Haise

Jakub Hais x Karel
Jakub Hais x Karel

Čas a místo

28. 3. 2025 18:00 – 22:00

Praha-Troja, U Trojského zámku 2/6, 171 00 Praha-Troja, Česko

Více o akci

Pamatujete si na Jakuba Haise? Je to náš kamarád, který sbírá gastro zkušenosti z celého světa, rádi se s ním radíme a rád si u nás občas zavaří. Teď se vrátil z michelinské restaurace AT v Paříží a v pátek 28.3. si zatančí u nás v kuchyni se 7chodovým degustačním menu inspirovaným začínající jarní sezónou.


Vymysleli jsme výzvu, že zkusíme menu postavit na plodinách, které se podaří v březnu vypěstovat co nejblíže od nás. Přivezeme zeleninu z farem, a těšit se můžete i na ryby a další sezónní suroviny.

Bude to fresh, bude to pučit, bude to jaro.


A co že vás vás během tohoto večera čeká?


Celovečerní menu:


• celer, hruška

• tatarák, škvarky

• jablko, jogurt kopr, med


• bramborová sláma, tvaroh, pažitka


vinné párování: Nuria Renom - Avid - pétnat, Katalánsko, Španělsko


• candát, rajčata jahody, špek

• sedlina, vývar, kroupy, máslo, lanýž


vinné párování: Damien Bastian - Mon Blanc Des Alples 2023 - bílé, Savojsko, Francie


• smažený brzlík, černý česnek, česnekové výhonky, mandle

• pstruh, špenát, rebarbora


vinné párování: Andert - Pamhogna Weiss 2021 - oranžové, Burgenland, Rakousko


• roštěná medvědí česnek, kadeřávek

• grilované jablko, mák


vinné párování: Ormiale - Mialbec 2022 červené, Bordeaux, Francie


Vinné párování je volitelné a chystáme ho pro vás ve spolupráci s Alma Wines. Sommelierského postu se tento večer ujme Dragan, který vám jednotlivá vína představí. Pokud o něj máte zájem, nezapomeňte si ho přidat do košíku.


Cena degustačního menu je 1600 Kč. Vinného párování 990,-.


Rezervace nutná - místa omezená. Těšíme se s vámi na krásný večer.







Rezervace

  • Degustační večeře

    Od 990,00 Kč do 3 200,00 Kč
    • 1 600,00 Kč
    • 3 200,00 Kč
    • 990,00 Kč
    • 1 980,00 Kč

Celkem

0,00 Kč

Sdílet událost

bottom of page